Ekonomi

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve
17:19 | 29 Qershor 2020

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

30.06.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Millosheva (Kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Milloshevë, Babimost dhe Grace.

Arsyeja: Tërheqja e përçuesve të liruar në fshatin Milloshevë dhe ndërrimi i disa shtyllave të drurit.

Pejë

1.

Në NS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52000105) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet:fshatat; Jagodë, Budisallcë, Stubull, Lutogllavë dhe Tërstenik.

Arsyeja: Pastrim i trasesë së largpërçuesit, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Pirizren 3 do të ndërprehet:

Segmenti 10kV Mushnikova i Daljes 10kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej 10:00 -14:00

(Kodi: 31000026039, 26019, 26020, 26021, 26022, 26013, 26031, 26032, 26033, 26016, 26014, 26018, 26043, 26041, 26035 dhe 26036)

Vendet: fshatrat Prevallë dhe Gornosellë, Mushnikova, Sredska, Bogoshevc, Drajqiq dhe TS 10/0.4kV (Dili Kadria, Restorant Paradiso, Restorant Sharri).

Arsyeja: Pastrim i trasesë dhe shtrëngim i përçuesve.

Gjilan

1.

Në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Begunca Kodi: 61067010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Begunc, Lubishtë, Shoshare, Letnicë, Vernakollë dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe izolatorëve në fshatin Lubishtë.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës 10(20)kV dhe shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

NS10/0.4kV Lypjan -6, Kampi Suma (Kodi: 41000006153) prej 08:00 – 09:00

Vendet: Objekti Hajredin Bajrami.

NS10/0.4kV Mustafë Gashi, Kampi Suma (Kodi: 41000006350) prej 08:00 – 09:00

Vendet: Objekti Hajredin Bajrami.

Arsyeja: punime në eliminimin e vërejtjeve nga komisioni.

01.07.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (Kodi: 16100005) nga ora 09:00 – 12:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterku dhe Llukovci.

Arsyeja: Projekti Vukovc Bogiq-Krasniqi, lëshimi i largpërçuesit të ri.

2.

Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Trnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Energjizimi i transformatorit të ri.

3.

Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transformatorit të ri.

4.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Baicë-Kiqinët (Kodi: 16100008031) prej 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjjet Kiqinët dhe Leshtranët.

NS 10/0.4 kV Florim Kiqina (Kodi: 161000008246) prej 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Një pjesë e lagjes Kiqinët.

NS 10/0.4 kV Baicë-Xhylanët (Kodi: 16100008033) prej 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjja Xhylanët.

NS 10/0.4 kV Baicë-Zariqët (Kodi: 16100008034) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjja Zariqët.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave sipas projektit.

5.

NS 220/3510 kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Blakqoret (Kodi: 14000001005) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: Një pjesë e rr.Xhafer Meta dhe një pjesë e rr.Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja: Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit.

Gjakova

1.

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit”.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj IV do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Jeton Sejdiu (Kodi: 40000003256) prej orës 12:00 deri në ora 15:30

Vendet: një pjesë e rr.Dimitrie Tucoviq

NS 10/0.4kV Fatmir Grainca (Kodi: 40000003258) prej orës 12:00 deri në ora 15:30

Vendet: një pjesë e rr.Astrit Bytyqi dhe një pjesë e rr.2 Korriku.

NS 10/0.4kV Sylejman Rrahmani-2 (40000003245) prej orës 12:00 deri në ora 15:30

Vendet:një pjesë e rr.Halim Spahia, një pjesë e rr.Remzi Hoxha, një pjesë e rr.Sami Frashëri.

NS 10/0.4kV TS Sami Nuha “Vizioni” (Kodi: 40000003255) prej orës 12:00 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e rr.2Korriku, një pjesë e rr.Dimitrie Tucoviq.

NS 10/0.4kV SN-A (Kodi 40000003278) prej orës 12:00 deri në ora 15:30

Vendet: Halim Spahia

NS 10/0.4kV Atdhe Lohaj (Kodi: 40000003261) prej orës 12:00 deri në ora 15:30

Vendet: një pjesë e rr.Halim Spahia.

NS 10/0.4kV Alfa Com (Kodi: 40000003270) prej orës 12:00 deri në ora 15:30

Vendet: një pjesë e rr.Halim Spahia.

Arsyeja: Punimi i lidhseve kabllovike.

Prince Espresso miku më i mirë i yjeve të Sunny Hill Festival

Të tjera