Gjuha:
×
 • Lajme
 • Lajme

  KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet

  FrontOnline
  20 Korrik 2020

  KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa komuna për shkak të punimeve në rrjet.

  Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

  21.07.2020

  Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Qyteti (Obiliq) (Kodi: 15019001) prej orës 11:00-11:30 dhe prej orës 15:00-15:30

  Vendet: Mazgit te tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakulteti i Gazetarisë.

  Arsyeja: Montimi i konzollave të tensionit të mesëm.

  2.

  Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

  TS 10/04 kV Qyteti -Mazgiti (Kodi: 15019001004;15019001005) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

  Vendet: Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakt, Klinakt, Ujisjellsi, Berisht, dhe Fakultetin e Gazetarisë.

  Arsyeja: Montimi i konzollave të tensionit të mesëm.

  Prizren

  1.

  Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

  Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i përçuesve nëpër fusha.

  2.

  Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

  Arsyeja: Kyçja e kabllos gërshet 10(20)kV dhe e degëzimeve në rrjetin e ri.

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Suhadoll (Kodi: 41000020) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Lagjja e Re dhe fshatrat: Suhadoll, Leinë, Radevë, Skullan dhe Llugë

  Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV.

  Punime në projekte investive

  22.07.2020

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV J11 Matiqani (kodi: 19000041) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

  Arsyeja: Promontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

  2.

  Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova I do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Udhëkryqi kabllovik (kodi: 10012002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

  Vendet: Ana e djathtë të qytetit të Fushë-Kosovës.

  Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja, kthinave dhe punimi i kokave.

  3.

  TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

  TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

  Vendet: rr. Skënderbeu te Blakqorët.

  Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

  Gakovë

  1.

  TS 35/10 kV Gjakova II (kodi: 810001) do të ketë ndërprerje totale prej orës 11:00- 14:00

  Kodet e Daljeve që mbesin pa furnizim (81000115, 81000116, 81000117, 81000128, 81000129.) dhe pa tension mbesin LP 10 kVAcetileni me kod: 81000001 dhe LP 10 kV Elektromotori Deva me kod:81000003.

  Vendet: Rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina, Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, rr.Minatori, Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë, Zhub, Spitali Rexhional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial – biznese, Thertorja; rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali, Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana, dhe Yll Morina, Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Yjet e Erenikut, Ymer Prizreni, Anton Çeta, Aleksandër Moisiu, Yll Morina dhe Uashingtoni (një pjesë).

  Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza III.

  2.

  Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Qendra (kodi: 81000002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

  Vendet: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr. Tirana, rr. Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga dhe rr.Vëllezrit Frashëri.

  Arsyeja: Kalimi i rrjetit të tensionit të mesëm ajror në atë tokesor te Nagavci, magjistralja Gjakovë-Prizren.

  Punime në projekte investive

  23.07.2020

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Shtrubullova (kodi: 16100004) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

  Vendet: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

  Arsyeja: Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

  Gjilan

  1.

  Nga TS 35/10 kV Kllokot do te ndërprehet:

  Dalja 10kV Pozhorani (kodi: 61065014) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

  Vendet: 21Pompa (Zejna) TS 122 Pirraj TS 123 Ramajt TS 124 Zukajt TS 125 Kulla TS 126 Alidemët TS127 Alidemët TS147 P (Shtëpia Private) TS148 Gurthyesi (Qerimi), TS149 Pompa, TS150 Pozhoran, TS 151 Novosellë, TS152 TS i fundit, TS153 Ramjan (Imria), 154 Ramjan P.(Zahir), TS 155 Ramjan (Xhamia), TS156 Ramjan (Shkolla,) TS157 Mulliri, TS 158, TS i ri Zukajt Pozhoran,TS160, TS Pirrajt Pozhoran, TS.159TS, Pozhoran Dalja e Reja, TS.162 dhe TSSH Fusha e Sportit.

  Arsyeja: Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

  22.07.2020

  Punime nga palët e treta

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Fushë- Kosova I (Kodi: 15018006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

  Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

  Arsyeja: Montimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

  2.

  Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

  TS 10/04 kV Besje Banesat (Kodi: 10012004031) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

  Vendet: Banesat Bresje.

  Arsyeja: Kthimi i kabllos nga TSB Bresje Banesat për në trafostacionin e ri blindë TSB INDIGO SH.P.K, realizimi i dy seteve te kokave kabllovike.

  23.07.2020

  Punime nga palët e treta

  Gjakovë

  1.

  Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Dalja 5 (Kodi 80080013) nga ora 09:00-09:15 si dhe prej orës 12:45-13:00

  Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari dhe Tahir Efendia.

  Arsyeja: Demontohet AS 1600A dhe te vendoset AS i ri sipas pëlqimit elektro-energjetik.

  2.

  Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

  TS 10/04 kV Conip RK Shpk (Kodi 80080013340) nga ora 09:00 deri në ora 13:00.

  Vendet: rr. Nëna Terezë.

  Arsyeja: Demontohet AS 1600A dhe të vendoset AS i ri sipas pëlqimit elektro-energjetik.

  Cilësi, gatim dhe shpërblim
  Nga Rubrika
  Lajme09 Qershor 2023
  Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu ka mohuar se sot është ndaluar nga KFOR-i për ta vizituar në zyrën e tij kryetarin e...
  Lajme09 Qershor 2023
  Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri ka folur për raportimet e shumta për mundësinë e vendosjes së sanksioneve ndaj Kosovës nga SHBA dhe...
  Lajme09 Qershor 2023
  Këshilltarja politike për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc në Qeverinë e Kosovës, Ardita Sinani ka reaguar pas lajmit për arrestimin e kreut të Shtëpisë...
  Të tjera
  Lajme09 Qershor 2023
  Blerim Vela, shef i stafit të presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani, ka njoftuar të premten se Policia e Serbisë e ka arrestuar...
  Lajme09 Qershor 2023
  Mbrëmjen e së enjtes Tregu i Gjelbër në Prishtinë u kaplua nga zjarri. Vendi shumëngjyrësh ku ekspozoheshin shumë produkte, u bë shkrumb...
  Bota/Rajoni09 Qershor 2023
  Një aksident i rëndë ka ndodhur në qendër të Rrogozhinës, ku drejtuesi i një mjeti ka aksidentuar dy fëmijë dhe më pas...
  Lajme09 Qershor 2023
  Një aksident trafiku ka ndodhur në fshatin Brod të Shtërpcës, ku janë lënduar dy persona. Këtë për Front Online e ka konfirmuar...
  Lajme09 Qershor 2023
  Kryetari i Zveçanit, Ilir Peci, tash e dy javë pozitën e tij po e ushtron nga zyra e gjendjes civile në fshatin...
  Lajme09 Qershor 2023
  KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete të Kosovës. Në njoftimin...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.