Gjuha:
×
 • Lajme
 • Ekonomi
 • Ekonomi

  KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

  FrontOnline
  19 Gusht 2020

  KEDS njofton konsumatoret se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa komuna për shkak të punimeve në rrjet.

  Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

  20.08.2020

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prishtinë

  1.

  Në NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Fushë- Kosova 1 (Kodi:15018006) prej orës 10:00-14:00

  Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

  Arsyeja: Revizion i daljeve 10 kV.

  2.

  Në NS 110/10 kV Prishtina 5 do te ndërprehet:

  Dalja 10 kV J5 Bardhosh (Kodi:13000001) prej orës 10:30-14:30

  Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

  Arsyeja: Punime NS 10(20)/0.4 kV Blinda në Bardhosh (energjizimi i NS-it të ri të instaluar).

  3.

  Në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

  TS 10/0.4 kV Blinda Bardhosh (Kodi:13000001001) prej orës 10:30-15:30

  Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

  Arsyeja: Punime NS 10(20)/0.4 kV Blinda ne Bardhosh (energjizimi i NS-it të ri të instaluar).

  4.

  Në NS 35/10 KV Koliq do të ndërprehet:

  l.P 35 kV Koliq Mazgit (kodi: 100160) nga ora 09:00 -12:00 dhe 13:00-16:00

  Vendet:N.T.P. Europlast Jeton Shaqir Fetahu, SH.P.K.-LLC”Apollonia” Fabrikë e Tjegullave.

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

  Gjakovë

  1.

  Në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Dejni (Kodi:82081007) prej orës 10:00-14:00

  Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

  Arsyeja: Demontim- montimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

  Ferizaj

  1.

  Në NS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Jezerci (Kodi:40042003) prej orës 10:00-14:00

  Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

  Arsyeja: Vendosja e shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

  2.

  Në NS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Carraleva (Kodi: 41046004) nga ora 09:00 -12:00 dhe 13:00-16:00

  Vendet: Një pjesë e Shtimes, Qesta Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

  Pejë

  1.

  Në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Kastrati (Kodi:51000007) prej orës 10:00-14:00

  Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Dobërdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

  Arsyeja: Pastrimi i rrjetit, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

  Mitrovicë

  1.

  Në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Martiraj (Kodi:73000009) prej orës 10:00-14:00

  Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishtë dhe Begaj.

  Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kv në shtyllën e re, tërheqja e përçuesve të lakuar.

  Prizren

  1.

  Në NS 110/10 kV Theranda do të nderprehet:

  Dalja 10 kV Mushtrishti (Kodi:32000002) prej orës 10:00-14:00

  Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

  Arsyeja: Përforcimi i përçuesve nëpër fusha dhe ndërrimi i izolatorëve.

  Gjilan

  1.

  Në NS 110/10 KV Kamenica do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Tugjevci (Kodi: 62000004) nga ora 09:00 -12:00 dhe 13:00-16:00

  Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqarë.

  Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

  21.08.2020

  Punime në projekte investive

  Prishtinë

  1.

  TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

  TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

  Vendet: Rr.Skënderbeu te Blakqorët.

  Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

  2.

  TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

  TS 10/0.4kV TS Furra Laura (Kodi: 14000001004 ) nga ora 10:00 – 16:00.

  Vendet: Rr.Skënderbeu.

  Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

  3.

  TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV j12 Kodra e Trimave 7 (Kodi: 13000006 ) nga ora 09:00 – 21:00.

  Vendet: Kodra e Trimave, Kolovicë e Re, Kolovicë e Vjetër.

  Arsyeja: Zëvendësimi i kthinave ekzistuese me kthina të reja në Projektet Investive të KEDS-it LOT 16, P2-P5 FEEDER 3.

  Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje nuk afektohet TS Kodra e Timave 7 (kodi: 13000006032).

  4.

  TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Velania (Kodi: 11000018 ) nga ora 09:00 – 21:00.

  Vendet: Velania, Rezervoari dhe rr.Norbert Jokli.

  Arsyeja: Montimi i kthinave RMU dhe kokave.

  5.

  TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Varrezat e Jahudive (Kodi: 11000013 ) nga ora 09:00 – 09:05 dhe 20:55-21:00

  Vendet: Varrezat e Jahudive, Rezervoarët, Matiçani dhe Zllatari.

  Arsyeja: Montimi i kthinave RMU dhe kokave.

  6.

  TS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV J11 Matiçani (Kodi: 19000041 ) nga ora 09:00 – 21:00

  Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

  Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve.

  7.

  TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Nr 27 Fabrika e Tjegullave (Kodi: 12000019 ) nga ora 09:00 – 21:00

  Vendet: Tjegullorja.

  Arsyeja: Zëvendësimin e kthinave ekzistuese me kthina të reja në Projektet Investive të KEDS-it LOT 16, P3-P5 FEEDER 2.

  21.08.2020

  Punime nga palët e treta

  Ferizaj

  1.

  Në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Baza e Asfaltit (Kodi: 41000005) prej orës 15:00 deri në ora 18:00

  Vendet: Baza e Asfaltit, Jeta e Re, Gracka e Vjetër, Topliqani, Gracka e Vogël.

  Arsyeja: Vendosja e shtyllës 1600/12 në rrejtin e tensionit 10 kV.

  2.

  Në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 12:00 deri në ora 14:30

  Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani, Lagjja Jeta e Re.

  Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/1600 me konzollë dhe izolatorë.

  Gjakovë

  1.

  Në NS 110/35/10kV Rahovec do të ndërprehet:

  Dalja 10 Bizneset (Kodi:82000020) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

  Vendet: 19 konsumatorë komercialë – rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK, rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, rr.491 Vëllezërit Frashëri, rr.493 Hasan Prishtina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.547 Tafil Zyberi, rr.551 Edit Durham dhe fshati Zatriq.

  Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

  Nesër këto zona do të mbesin pa rrymë deri në 7 orë
  Nga Rubrika
  Lajme05 Qershor 2023
  Trupat shtesë të NATO-s filluan të mbërrijnë në Kosovë të hënën, pasi mbetën të plagosur 30 trupa paqeruajtëse të KFOR-it në përleshjet...
  Lajme05 Qershor 2023
  Deputeti i AAK-së, Besnik Tahiri thotë se duhet thënë e vërteta për veriun dhe se kryetarët atje “duhet ta kenë njëfarë legjitimiteti”....
  Lajme05 Qershor 2023
  KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete të Kosovës. Në njoftimin...
  Të tjera
  Bota/Rajoni05 Qershor 2023
  Kryeministri i Belgjikës, Alexander De Croo, ka konfirmuar më 5 qershor se vendi i tij po kërkon sqarime nga Ukraina lidhur me...
  Lajme05 Qershor 2023
  Personeli ushtarak italian i dislokuar me misionin e NATO/KFOR-it, i plagosur gjatë protestës së paprovokuar në veri të Kosovës, u transportua përsëri...
  Sport05 Qershor 2023
  Gjilani dhe Prishtina do të përballen sot në finalen e Kupës së Kosovës. Ndeshja fillon në ora 18:00 dhe do të zhvillohet...
  Lajme05 Qershor 2023
  Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit Sami Mazreku ka mirëpritur aksionin e policisë së Kosovës për heqja nga qarkullimi të automjeteve pa...
  Lajme05 Qershor 2023
  I dërguari i posaçëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, dhe ai i Bashkimit Evropian për dialogun...
  Lajme05 Qershor 2023
  Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, ka folur sërish për situatën në veri. Një artikull për situatën e veriut i ka kushtuar edhe...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.