×
 • Ekonomi
 • Ekonomi

  KEDS me punimet në rrjet, njofton për ndërprerje të rrymës

  FrontOnline
  26 Qershor 2020

  Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

  27.06.2020

  Gjilan

  1.

  Në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Bresalci (kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna- Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

  Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV- degëzimi Bresalc-Parallovë.

  Prizren

  1.

  Në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Mamusha (kodi: 32000006) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

  Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Rid he Mulliri Xhevdet Mazrreku.

  Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm në Leshan.

  Gjakovë

  1.

  Në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 11:15 deri në ora 12:00

  Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumator), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

  Arsyeja: Ngritja e shtyllës së tensionit të mesëm, largimi i rrezikut në Panorc.

  Mitrovicë

  1.

  Në NS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV Mazhiqi (kodi: 70000101014) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Mazhiqi.

  NS 10/0.4kV Rashani 1 (kodi: 70000101016) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: një pjesë e Rashanit.

  NS 10/0.4kV Rashani 2 (kodi: 70000101015) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet:Rashani

  NS 10/0.4kV Rashani 3 (kodi: 70000101017) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Nje pjesë e Tërstenës

  NS 10/0.4kV Tërstena (kodi: 70000101018) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Nje pjesë e Tërstenës.

  Arsyeja: Vendosja e shtyllës dhe ndarësit.

  29.06.2020

  Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

  Prishtinë

  1.

  Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët .

  Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV- Degëzimi i Llapashticës.

  Pejë

  1.

  Në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

  Dalja 10KV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

  Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaqel dhe Maznik.

  Arsyeja: Vendosja e konzollave dhe shtrëngim i përçuesëve.

  Prizren

  1.

  Në NS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Restelica(Kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte, Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

  Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe përforcimi i përçuesëve.

  Ferizaj

  1.

  Në NS 35/10 kV Ferizaj III do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Varoshi (kodi: 40042005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Varoshi, Gërlica, njjë pjesë e Komogllavës, Rakaj dhe bizniset private.

  Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10 (20) kV

  Gjakovë

  1.

  Në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.

  Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm në fshatin Sopot.

  29.06.2020

  Punime në projekte investive

  Prishtinë

  1.

  NS 220/3510 kV Podujeva do të ndërprehet:

  NS 10/0.4 kV Blakqoret (Kodi: 14000001005) nga ora 09:00 – 16:00.

  Vendet: Një pjesë e rr.Xhafer Meta dhe një pjesë e rr.Vllëzërit Frashëri.

  Arsyeja: Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit.

  30.06.2020

  Punime në projekte investive

  Prishtinë

  1.

  NS 220/3510 kV Podujeva do të ndërprehet:

  NS 10/0.4 kV Blakqoret (Kodi: 14000001005) nga ora 09:00 – 16:00.

  Vendet: Nje pjese e rr.Xhafer Meta dhe nje pjese rr.Vllezerit Frasheri.

  Vërejtje: Ka BRRE HC Dikanca G1 +G2 dhe G3.

  Arsyeja: Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit.

  Prizren

  1.

  Në NS 35/10kV Dikanca(Kodi: 30037) do të ketë ndӓrprerje totale:

  prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

  Vendet: fshati Brod dhe konsumatorët komercialë: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikancë, Baqkë, Dikancë, Leshtan, Radesh, Frigofood si dhe HC “Dikanca”(G 1+G 2) dhe HC”Dikanca” G3.

  Arsyeja: Instalimi i sistemit të SCADA-s, faza e tretë.3.

  Vërejtje:Ka BRRE HC Dikanca G1 +G2 dhe G3.

  28.06.2020

  Punime nga palët e treta

  Prishtinë

  1.

  Në NS 110/10kV Prishtinë 7 do të ndërprehet:

  Dalja10kV J06 Lagja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038) prej 10:00 deri në ora 13:30.

  Vendet: Lagjeja e Spitalit 4/1, Lagjeja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha, Chelsea Point .Nje pjese e rr. Muharrem Fejza,Nje pjese e rr.Beqir kastrati,nje pjese e rr.Mbreti Genc,nje pjese err.Avdullah Presheva

  Arsyeja: Energjizimi i kthinave hyrje-dalje të TM.

  Ferizaj

  1.

  Në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

  Dalja10kV Q.M.I. (Kodi: 41000011) prej 09:00 deri në ora 13:00.

  Vendet: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh, Hospital Kosova.

  Arsyeja: Eleminimi i vërejtjeve të përcaktuara nga Komisioni i pranimeve teknike.

  2.

  Në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

  Dalja 10kVQendra (Kodi: 41000006) prej 09:00 – 09:30 dhe 12:00- 12:30

  Vendet: Një pjesë e qytetit , rrugët “Lidhja e Prizrenit” , “Tahir Sinani” , “Komandant Kumanova” Ambulanta etj.

  NS10/0.4kV Lypjan -6, Kampi Suma (Kodi: 41000006153) prej 09:00 – 12:30

  Vendet: Objekti Hajredin Bajrami.

  NS10/0.4kV Mustafë Gashi, Kampi Suma (Kodi: 41000006350) prej 09:00 – 12:30

  Vendet: Objekti Hajredin Bajrami.

  Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 0.4kV sipas ZT Nr.3340 Dt. 12.05.2020.

  3.

  Në NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV Rubin-Invest Sejda (Kodi: 40042001184) prej orës 12:00 – 18:00

  Vendet: Britanica School, një pjesë e rr.12 Qershori, një pjesë e rr.Ismail Qemali.

  NS 10/0.4kV Bardhi (Kodi: 40042001230) prej orës 12:00 – 18:00

  Vendet: një pjesë e rr.Enver Topalli, një pjesë e rr. Kosharja,

  NS 10/0.4kV Tahir Hajriz Hajrizi (Kodi: 40042001228) prej orës 12:00 – 18:00

  Vendet: një pjesë e rr.Enver Topalli.

  NS 10/0.4kV Sejda (Kodi: 40042001002) prej orës 12:00 – 18:00

  Vendet: një pjesë e rr. 12 Qershori, nje pjesë e rr. Ismiail Qemali.

  Arsyeja: Montimi i kthinave me mbrojtje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

  4.

  Në NS 35/10kV Ferizaj IV do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV Kisha Katolika II (Kodi: 40000003209) prej orës 12:00 – 18:00

  Vendet:Nje pjese e rr. Remzi Hoxha,

  NS 10/0.4kV Kisha Katolika I (Kodi: 40000003208) prej orës 12:00 – 18:00

  Vendet: një pjesë e rr. Remzi Hoxha,

  NS 10/0.4kV Kisha Katolika I (Kodi: 40000003210) prej orës 12:00 – 18:00

  Vendet: Një pjesë e rr.Hysen Tërpeza.

  Arsyeja: Montimi i kthinave me mbrojtje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

  29.06.2020

  Punime nga palët e treta

  Prizren

  1.

  Në NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

  Dalja10kV Levisha (Kodi: 31000012) prej 12:00 deri në ora 14:00.

  Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

  Arsyeja: Ngritja e shtyllës së tensionit të mesëm dhe montimi i konzollës së tensionit të mesëm.

  30.06.2020

  Punime nga palët e treta

  Prizren

  1.

  Në NS 35/10kV Piranë do të ndërprehet:

  Dalja10kV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej 12:00 deri në ora 14:00.

  Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Sërbicë e Ulët I, Sërbicë e Ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.

  Arsyeja: Ngritja e shtyllës së tensionit të mesëm dhe montimi i konzollës së tensionit të mesëm.

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet
  Nga Rubrika
  Ekonomi22 Qershor 2024
  Ministri i Financave, Hekuran Murati ka bërë një postim në Facebook, ku thotë se për gjashtë muaj qeveria ka mbështetur mbi 61...
  Ekonomi21 Qershor 2024
  Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka thën se liberalizimi i vizave është një prej gjërave më të mria që...
  Ekonomi21 Qershor 2024
  Administrata Tatimore e Kosovës, ka publikuar broshurën me të cilën i ka njoftuar të gjithë personat lidhur me detyrimet tatimore që rrjedhin...
  Të tjera
  Vip22 Qershor 2024
  Modelja tejet e dashur nga publiku, Adrola Dushi, e ftur në një emission televiziv tregon se që e vogël e ka ndihmuar...
  Lajme22 Qershor 2024
  Ish-drejtori i Policisë së Kosovës, Sheremet Ahmeti, për FrontOnline, thotë se Sigurimi Shëndetësor për Policinë e Kosovës, ka qenë nevojë e përhershme,...
  Sport22 Qershor 2024
  Ish futbollisti i njohur gjerman, Mario Basler, ka thënë fjalë të mëdha për Granit Xhakën para ndeshjes mes Zvicrës dhe Gjermanisë. Basler...
  Sport22 Qershor 2024
  Pas fitores mbresëlënëse 3:0 ndaj Turqisë në Dortmund, trajneri i Portugalisë, Roberto Martínez, shprehu kënaqësinë e tij për paraqitjen e skuadrës dhe...
  Sport22 Qershor 2024
  Cristiano Ronaldo ka thyer një rekord historik në Euro 2024 teksa me asistimin e bërë në golin e tretë të Portugalisë ndaj...
  Lajme22 Qershor 2024
  Gjenerali amerikan në pension, Wesley Clark, nesër do të qëndrojë në Kosovë ku do shkojë në takim në selinë e LDK-së ku...

  FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.