Lajme

Ish-zëdhënësi i Tribunalit të Hagës: Specialja me veprim skandaloz dhe jashtë çdo praktike të drejtësisë

Ish-zëdhënësi i Tribunalit të Hagës: Specialja me veprim skandaloz dhe jashtë çdo praktike të drejtësisë
17:34 | 24 Qershor 2020

Ish zëdhënësi i Tribunalit të Hagës për Ish Jugosllavine dhe ish zv-Kryeminstri i Kosovës Dardan Gashi thotë se publikimi zyrtar i propozim aktakuzës është skandaloz dhe jashtë cdo praktike në drejtesinë ndërkombetare.

Sipas tij, shihet qartë se publikimi ka ndodhur për të bllokuar proceset e arritjes së marrëveshjeve me Serbinë.

Ai thotë se Gjykata duhet të merret me këto lëshime serioze të Prokurorisë.

“Shihet qartë se publikimi ka ndodhur për të blllokuar proceset e arritjes së marrëveshjes me Serbinë. Vet gjuha e përdorur në kumtesën e Prokurit është ofenduese dhe skajmërisht e politizuar. Shpresoj që Gjykata do ta merr me seriozitet lëshimet serioze të Prokurorisë dhe prapavinë politike dhe të refuzojë një aktakuzë të tillë”, ka thënë Gashi.

Prince Caffe shpërblen për festa Fitoren me veturë Fiat 500

Të tjera