[wp-story]

Lajme

Haziri: Propozim-aktakuza për Thaçin dhe Veselin ka qenë dush i ftoftë për Kosovën

Haziri: Propozim-aktakuza për Thaçin dhe Veselin ka qenë dush i ftoftë për Kosovën
20:47 | 29 Shtator 2020

Nënrkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, tha se publikimi i propozim-aktakuzës për Thaçin dhe Veselin ka qenë dush i ftoftë për Kosovën.

Kjo meqenëse sipas tij janë prekur krerët e shtetit.

“Kryengritja ka ndodhur në shtëpi, duke nisur nga familja Jashari. Debati ka qenë nëse kemi pas luftë apo kryengritje dhe ka qenë debat i kotë. Kjo duhet të mbyllet, pasi që Kosova s’mund të jetë peng e indvidëve dhe të mbyllet ajo që ka ndodhur për 18 muaj luftë në Kosovë”, tha nënkryetari i LDK-së.

Kryengritja e UÇK-së, siç thotë ai, e ka sjellë në vend qëllimin.

“Në luftë ndodhin gabime, dhe vetëm ne kemi thënë se s’ka ndodh asnjë gabim dhe në luftë ndodhin gabime. Nuk kemi mundur të jemi imun ndaj gabimeve si në luftë si pas luftës. Kaptina e luftës duhet të mbyllet”, theksoi ai.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera