[wp-story]

Kronika

Gjakovari s’nin për virus, organizon aheng familjar, por i’a sheh sherrin!

Gjakovari s’nin për virus, organizon aheng familjar, por i’a sheh sherrin!
12:13 | 01 Gusht 2020

Është arrestuar një person në Gjakovë, pasi kishte organizuar një aheng familjar.

Gjatë ditës së djeshme është arrestuar një person në Gjakovë. I njëjti kishte mbajtur aheng familjar me 27 persona të pranishëm.

Kështu ai nuk ka respektuar vendimin e lëshuar nga qeveria.

I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera