Bota/Rajoni

Filipçe: Ka filluar ndërtimi i ambulancës së montuar-modeluar tek Klinika për pulmonologji

Filipçe: Ka filluar ndërtimi i ambulancës së montuar-modeluar tek Klinika për pulmonologji
20:34 | 17 Korrik 2020

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipce, njoftoi se ka filluar instalimi i departamentit të poliklinikës ambulatore të montuar-modulare të Klinikës për pulmonologji dhe alerologji.

Ky objekt ndodhet në zonën midis Institutit të Patofiziologjisë dhe Institutit të TBC. Instalimi i plotë duhet të përfundojë deri më 30 korrik, ndërsa nga mesi i gushtit ndërtesa duhet të jetë gati.

“Në departamentin e poliklinikës ambulator të montuar-modulare do të vendosen katër shpërndarës dhe dollapë për spirometri, difuzion dhe diplomatizëm të trupit, për provokim bronkial, për analizë të gazit të gjakut, për teste alerologjike dhe për EKG, si dhe dy hapësira për pacientët”, tha Ministria e Shëndetësisë.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera