[wp-story]

Bota/Rajoni

E ndoqën automjetin për 48 orë nga pas, arsyeja e këtij veprimi nga bletët do t’ju lërë pa fjalë

E ndoqën automjetin për 48 orë nga pas, arsyeja e këtij veprimi nga bletët do t’ju lërë pa fjalë
13:59 | 19 Qershor 2020

Bletët janë një nga ato krijesa që duken interesante. Nga njëra anë ato janë vlerësuar nga shumë kultura për organizimin dhe për mjaltin e tyre, por njerëzit nuk janë gjithmonë aq të lumtur rreth tyre, dhe natyrisht, thumbi i tyre nuk është veçanërisht i këndshëm, aq më tepër në qoftë se ju jeni alergjik.

Shumë njerëz i konsiderojnë ata të rrezikshme, duke parë një huall mjalti të ngushtë në shtëpi gjëja e parë që bëni është të telefononi një shfarosës.

Dhe ju mund të kuptoni tmerrin e personit që zotëron këtë 4×4 që ndiqet nga një mori bletësh për 48 orë rresht

Ishte e nevojshme ndihma e 5 bletarëve që të ndihmonin në “pastrimin” e bletëve dhe t’i depozitonin në një kuti të veçantë. Në mesin e tyre ishte Roger Burns, një bletar që për 30 vjet nuk kishte parë asgjë të ngjashme dhe që ka marrë 15 deri në 20 pickime të bletëve herësh.

Pse ishin të gjitha bletët në këtë makinë? Mbretëresha bletë ishte bllokuar brenda, ndaj bletët kanë ndjekur gjurmët e makinës me qëllim që ajo të dalë.

“Zot ndihmoje mbretëreshën dhe nëse jo, do ta bëjë i gjithë ekipi i saj”, ka thënë zoti Burns si një fjalë të urtë.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera