Infografika

COVID-19 në Kosovë/Në korrik dyfish më shumë raste se nga marsi deri në qershor

COVID-19 në Kosovë/Në korrik dyfish më shumë raste se nga marsi deri në qershor
12:37 | 18 Gusht 2020
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera