Lajme

Anëtari i Komisionit për Shëndetësi: Projektligji për Pandeminë u zvarrit nga pozita

Anëtari i Komisionit për Shëndetësi: Projektligji për Pandeminë u zvarrit nga pozita
19:02 | 05 Gusht 2020

Projektligji për Pandeminë është iniciuar nga VV-ja me përkrahjen e Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani.

E për zvarritjen e këtij Projketligji, deputeti i VV-së, Fitim Haziri thotë se fajet i ka pozita.

“Qysh në fillim ne edhe si Lëvizje Vetëvendosje në Kuvend kemi iniciuar bashkërisht me Kryetaren e Kuvendit, Ligjin për luftimin e Pandemisë, duke ditur aktvendimin e Gjykatës Kushtetuese i cili erdhi pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese i cili erdhi rreth masave të cilat u ndërmorën. Nuk ka qenë vullneti te partia tash në pozitë dhe të partitë e tjera që janë në bashkëqeverisje me ta që të kalojnë këtë ligj”, ka thënë deputeti Haziri.

Ai shprehet se ky ligj duhet të plotësohet në mënyrë që të shtohen amendamente shtesë për çka janë të gatshëm të kontribuojnë.

“Ne jemi iniciues të këtij ligji bashkërisht me Kryetaren e Kuvendit, e kaluam edhe në Komisionin e Shëndetësisë, tash pritet të kaloj në Kuvend në lexim të parë dhe prap të kthehet në Komision dhe ka mundësi të bëhet amandamentimi i këtij ligji, të plotësohet me ato të cilat e shohim që janë më të mira e pandemisë me Covid-19”, është shprehur ai për Front Online.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera