Lajme

Aliu publikon fotografi nga investimi në rrugën “Dëshmorët e Kombit”

Aliu publikon fotografi nga investimi në rrugën “Dëshmorët e Kombit”
13:54 | 22 Gusht 2020

Komuna e Ferizajt po vazhdon me investimet infrastrukturore në këtë qytet.

Këtë të shtunë, kryetari i Ferizajt, Agim Aliu ka publikuar fotografi nga rruga “Dëshmorët e Kombi”.

Aliu ka thënë se përveç investimeve në rrugët e qytetit për pjerrinat e sheshkalimet e ulëta është shenjëzuar edhe tapeti i kaltër, dhe hapësira për persona me nevoja të veçanta.

“Përveç investimit në rrugët e qytetit për pjerrinat e sheshkalimet e ulëta, shenjëzuam me tapetin e kaltër, hapësirën për persona me nevoja të veçanta që në thelb është hisja e tyre në infrastrukturën publike që gjithsecili duhet ta respektojmë e njëkohësisht ta shtojmë në metra e rëndësi”, ka shkruar Aliu.

Tutje ai ka shkruar se rruga “Dëshmorët e Kombit”, është zemra e Ferizajt.

This
image has an empty alt attribute; its file name is ferizaj2-1024x576.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is ferizaj1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is ferizaj3-1024x576.jpg
This image has an empty alt
attribute; its file name is ferizaj4-1024x576.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is ferizaj5-1024x576.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is ferizaj6-1024x576.jpg
This image has an empty alt attribute; its file
name is ferizaj7.jpg

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera