×
 • Lajme
 • Lajme

  Njoftimet nga KEDS, vendet që s’do të kenë rrymë nesër

  FrontOnline
  10 Tetor 2023

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

  11.10.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Pejë

  1.

  Nga TS 10kV Klina do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Zajmi (kodi: 52000104) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

  Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, dislokimi i rrjetit TM në Potreq i Epërm.

  12.10.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prizren

  1.

  Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Ortakoll 2 (kodi: 30000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Lagjja Ortakolli, Lagjja Baruthana, Zona e Pashtrikut, Sarajevas, Ortokolli, Likes, Ferizajit, Carraleves, Rr. Besnik Kastrati, Rr. Ohri, Rr. Bije Vokshi, Rr. Vetim Shala, Rr. Ali Hadri, Rr. Isa Boletini, Rr. Mihail Grameno, Rr. Jakup Ferri, Rr. GjonSerreqi, Rr. Bedrush Qollaku

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

  2.

  Nga TS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Brodi (kodi: 30037003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Fshati Brod dhe afariste:N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikancë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

  Gjilan

  1.

  Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Strezovci (kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Çamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të kalbura të drurit me shtylla të reja të drurit.

  Mitrovicë

  1.

  Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Terrnavci (kodi: 74000012) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

  Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Eperme, Kline e Ulet, Tërnavc dhe Kuçicë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve, kontrollimi i trafostacionit.

  Pejë

  1.

  Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Zallqi (kodi: 50052003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallq, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Drejë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim izolatorëve.

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Grashtic Radashec (kodi: 14016001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Dreja

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

  2.

  Nga TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Baica (kodi: 16100008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Baincë, Korreticë e Ultë, Abri,Tërdevc, Drenas një pjesë dhe Çikatovë e Re.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje preventive/ndërrimi i shtyllave, konzollave dhe izolatorëve.

  12.10.2023

  Punime në projekte investive

  Mitrovicë

  1.

  NS 110/10[kV] Skenderaji

  Nga Dalja 10[kV] Likoci do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Rezallë-Deliu (kodi: 74000001013) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: Rezallë-Deliu.

  Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e Kabllos bistek X00, ngritja e shtyllave përgjatë linjës nën tensionin e ulët.

  Vërejtje! Nga TS ndërprehen vetëm nga një dalje 0.4kV kohë pas kohe, në intervale të shkurta kohore.

  2.

  NS 110/10[kV] Skenderaji

  Nga Dalja 10[kV] Llausha do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Geci (kodi: 74000011006) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: Lagjja Geci – Llaushë.

  Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e kabllos bistek X00, ngritja e shtyllave përgjatë linjës nën tensionin e ulët.

  Vërejtje! Nga TS ndërprehen vetëm nga një dalje 0.4kV kohë pas kohe, në intervale të shkurta kohore.

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Shtrubullova (kodi: 16100004) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Obri dhe Drenasi – një pjesë.

  Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve.

  Pejë

  1.

  Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Barani (kodi: 53000002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

  Arsyeja: Projekt investiv, energjizimi i TS Rashiq 2 Gjocaj në rrjetin e ri. projektin LOT 2.

  12.10.2023

  Punime nga palët e treta

  Gjakovë

  1.

  Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Acetileni (kodi: 81000001) nga ora 08:00 deri në ora 11:00

  Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali, Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana, dhe Yll Morina.

  Arsyeja: Realizimin e punimeve sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Shtëpia e Kulturës (kodi: 15018003) nga ora 07:30 deri në ora 10:30

  Vendet: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga te Çerdhja.

  Arsyeja: Realizimin e punimeve sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

  12.10.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prizren

  1.

  Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Ortakoll 2 (kodi: 30000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Lagjja Ortakolli, Lagjja Baruthana, Zona e Pashtrikut, Sarajevas, Ortokolli, Likes, Ferizajit, Carraleves, Rr. Besnik Kastrati, Rr. Ohri, Rr. Bije Vokshi, Rr. Vetim Shala, Rr. Ali Hadri, Rr. Isa Boletini, Rr. Mihail Grameno, Rr. Jakup Ferri, Rr. GjonSerreqi, Rr. Bedrush Qollaku

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

  2.

  Nga TS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Brodi (kodi: 30037003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Fshati Brod dhe afariste:N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

  Gjilan

  1.

  Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Strezovci (kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Çamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të kalbura të drurit me shtylla të reja të drurit.

  Mitrovicë

  1.

  Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Terrnavci (kodi: 74000012) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

  Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Eperme, Kline e Ulet, Tërnavc dhe Kuçicë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve, kontrollimi i trafostacionit.

  Pejë

  1.

  Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Zallqi (kodi: 50052003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

   

   

  Vendet: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallq, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Drejë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim izolatorëve.

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Grashtic Radashec (kodi: 14016001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Dreja

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

  2.

  Nga TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Baica (kodi: 16100008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Baincë, Korreticë e Ultë, Abri,Tërdevc, Drenas një pjesë dhe Çikatovë e Re.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje preventive/ndërrimi i shtyllave, konzollave dhe izolatorëve.

  12.10.2023

  Punime në projekte investive

  Mitrovicë

  1.

  NS 110/10[kV] Skenderaji

  Nga Dalja 10[kV] Likoci do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Rezallë-Deliu (kodi: 74000001013) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: Rezallë-Deliu.

  Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e Kabllos bistek X00, ngritja e shtyllave përgjatë linjës nën tensionin e ulët.

  Vërejtje! Nga TS ndërprehen vetëm nga një dalje 0.4kV kohë pas kohe, në intervale të shkurta kohore.

   

  Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500
  Nga Rubrika
  Lajme26 Shkurt 2024
  Gjykata e Apelit ka vendosur që Enver Sekiraqa të rikthehet në arrest shtëpiak, dhe të mos qëndrojë më nën masën e paraqitjes...
  Lajme26 Shkurt 2024
  Departamenti amerikan i Mbrojtjes ka njoftuar për vizitën e drejtorit kryesor për Politikat Europiane të NATO-s, Alton Buland në Kosovë. Departamenti amerikan...
  Lajme26 Shkurt 2024
  Ish-kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se Qeveria ka pranuar që çështja e dinarit të diskutohet me Serbinë në Bruksel në...
  Të tjera
  Sport26 Shkurt 2024
  Fundjavën që shkoi, përfundoi xhiroja e 23-të e Bundesligas. Edhe pas kësaj jave, Bayer Leverkusen vazhdon të jetë lider. Leverkusen triumfoi përballë...
  Vip26 Shkurt 2024
  Si asnjëherë më parë në një studio televizive, Grida Duma ka rrëfyer për jetën personale e profesionale. Djali, siç thotë ajo, është...
  Vip26 Shkurt 2024
  Grida Duma është një prej grave që fuqishëm ka përkrahur gratë e tjera gjatë karrierës së saj politike, por edhe tash në...
  Bota/Rajoni26 Shkurt 2024
  Tirana do të jetë mikpritëse e dy samiteve më 28 dhe 29 shkurt. I pari do të mbahet të mërkurën e 28...
  Lajme26 Shkurt 2024
  Prishtinë- Gjykata Themelore në Prishtinë, ka shpallur aktgjykim lirues ndaj kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca i akuzuar për hedhje të...
  Lajme26 Shkurt 2024
  Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë se edhe presidenti rus, Vladimir Putin, po të ishtë në krye të Qeverisë së Kosovës,...

  FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.