[wp-story]

Bota/Rajoni

Alarm për bombë në Rinas, evakuuohen punonjësit dhe qytetarët për testin

Alarm për bombë në Rinas, evakuuohen punonjësit dhe qytetarët për testin
12:37 | 30 Shtator 2020

Një test për alarm për bombë po kryhet në aeroportin “Nënë Tereza”. Autoriteti i Aviacionit Civil po teston gatishmërinë e saj, në kuadër të parandalimit të çdo ngjarje të mundshme.

Gjatë testimit u evakuuan punonjësit dhe qytetarët. Autoriteti i Aviacionit Civil e kryen këtë procedurë testimi shpesh herë.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera