Lajme

35 aksidente në 24 orët e fundit, u shqiptuan 972 tiketa trafiku

35 aksidente në 24 orët e fundit, u shqiptuan 972 tiketa trafiku
08:12 | 22 Qershor 2020

35 aksidente janë shkaktuar në 24 orëshin e fundit në vend.

16 nga këto aksidente ishin me të lënduar, kurse 19 të tjerë me dëme materiale.

Gjatë kësaj kohe, Policia e Kosovës ka shqiptuar 972 tiketa trafiku.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera