Lajme

22 vjet nga beteja e Kaqandollit

22 vjet nga beteja e Kaqandollit
08:23 | 15 Shtator 2020

Sot mbushen 22 vjet nga beteja e Kaqandollit, njëra ndër më të lavdishme të UÇK-së, jo vetëm në Llap, por në tërë Kosovën.

Kjo ishte beteja e parë frontale në Llap që zhvilloi UÇK-ja kundër forcave serbe. Gjatë tri ditë luftimesh me forcat kriminale, në altarin e lirisë ranë për të mos vdekur kurrë dëshmorët Bekim Maliqi, Bekim Lushaku, Naim Zhegrova, Fadil Sejdiu, Habib Zeka, Islam Rekaliu dhe Selim Rekaliu.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera