Front TV

16 lagje të Prishtinës të prekura me Coronavirus, të gjitha raste të kontaktit

16 lagje të Prishtinës të prekura me Coronavirus, të gjitha raste të kontaktit
18:38 | 18 Qershor 2020

Nënkryetari i Prishtinës, Muhedin Nushi, tha se personat e infektuar në komunën e Prishtinës, janë  të gjitha raste kontakti ndërsa me Coronavirus janë të prekura 16 lagje të Prishtinës.

Këto janë lagjet dhe çerdhet e Prishtinës me Coronavirus, nënkryetari propozon strategjinë

“Të gjitha burimet e infeksionet deri më tash në Prishtinë janë nga rastet e kontaktit d.m.th. personi i parë që ishte infektuar në Komunën e Prishtinës i ‘u kujtohet që prej marsit dhe mandej rrjedhimisht rrjedhin të gjitha kontaktet e tjera, për fat të mirë deri me tani i kemi informacionet e sakta se prej nga rrjedhin, gjithësej janë 16 lagje të prekura d.m.th. po flasim për lagje jo Bashkësi Lokale pasi që ka diferencë, lagjet më të prekura janë:  Kroni i njelmët, Tasligje, Dardani, Ulpian, Bregu i Diellit, Kodra e Trimave etj”, tha ai për Front Online.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera