Lajme

​Kuvendi përsëri dështon të votojë Projektligjin për UÇK-së

​Kuvendi përsëri dështon të votojë Projektligjin për UÇK-së
14:16 | 28 Shtator 2020

Edhe sot ka dështuar të votohet në parim Projektligjin për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së i sponsorizuar nga PDK-ja.

Ky projektligj mori votat e vetëm 35 deputetëve, ndërsa dy partitë LVV dhe LDK u përmbajtën nga votimi.

“Vetëm 35 deputetë kanë marrë pjesë në këtë votim, rrjedhimisht do të duhet të provojmë sërish në seancën e radhës”, tha ajo.

Shkëlqim Devolli takon guvernatorin e Texasit, Greg Abbott, flasin për rritje bashkëpunimi Kosovë – ShBA

Të tjera