×
 • Lajme
 • Lajme

  Punimet në rrjet, KEDS njofton për vendet që s’do të kenë rrymë

  FrontOnline
  05 Qershor 2023

  KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete të Kosovës.

  Në njoftimin e KEDS thuhet se për shkak të punimeve në rrjet disa zona do të mbesin pa rrymë.

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

  06.06.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Qyteti  (kodi:40043005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: rrugët: Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇK.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri – dislokimi i TS it 10/0.4kV te Posta  Kaçanik.

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Shtrubullova (kodi: 16100004)  nga ora 10:30 deri në ora 11:30

  Vendet: Shtrubullovë, Krajkovë dhe Domanek.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i pozitës së ndarësit të tokëzimit.

  2.

  Nga TS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Drenas Qendra  (Kodi: 16100001) nga ora 12:30 deri në ora 13:30

  Vendet: rr.14 Qershori, rr.Feronikeli, rr.Fehmi Xheve lladrovci, rr.Rasim Kiçina, rr.Bedri Shala, një pjesë e Drensait – kah qendra.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i pozitës së ndarësit të tokëzimit.

  07.06.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prishtinë

  1.

  NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Fshatrat 2  (Kodi: 14000010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

  2.

  NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet: Degëzimi  10 kV

  TS 10/04kV Pompa Dini private (Kodi: 14000009088) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04kV Konushevc 1 (Kodi: 14000009089) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04kV Burricë (Kodi: 14000009091) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04kV Konushefc -Visoket bashkinvstim (Kodi: 14000009222) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04kV Konushevc Berishët ZPRR 2015 (Kodi: 14000009254) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04kV Sibovc Llapi (Kodi: 14000009356) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04kV Sibovc i Epërm (Kodi: 14000009366) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04kV Sibovc Zeka (Kodi: 14000009224) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04kV Sibovc i Ulët (Kodi: 14015001018) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

  3.

  Nga NS 110/35/10 [kV] Palaj do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Palaj  (kodi: 18024001) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

  Mitrovicë

  1.

  Nga NS 110/10kV Mitrovica do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Fidanishte (kodi 70000003) nga ora 09:30 deri në ora 14:30

  Vendet: Lagjja Fidanishte.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e kokave, degëzimit TS-Fidanishtes së re. Punimi/ rregullimi i zbarës, aftësimi i kthinave 10 kV TS Fidanishte dhe kontrollimi i TS për vaj.

   

  Pejë

  1.

  Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Klina II  (kodi 52000004) nga ora 11:30 deri në ora 12:30

  Vendet: Pompa e Xhemajl Murtaj

  Arsyeja: Mirëmbajtja preventive, testimi i ndërprerësit.

  2.

  NS 35/10[kV] Klina do të ndërprehet:

  LP 10[kV] J05-Zajmi (kodi: 52000104)  nga ora 11:30 deri në ora 12:30

  Vendet: Fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.

  Arsyeja : Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

  3.

  Nga NS 10[kV] Klina do të ndërprehet:

  LP 10 kV Jagoda (kodi: 52000105  nga ora 11:30 deri në ora 12:30

  Vendet: fshatrat: Stupë, Budisalc, Nagllavk,  Krusheve madhe, Jagodë, Paskalicë, Krushevë e Vogël.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

  2.

  TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Ujmiri (kodi52000001nga ora 12:30 deri në ora  13:30

  Vendet: Beton Bejta Fabrika e kërpudhave, Sinan Xhem Tafilaj, Rraci dhe Auto mekaniku.

  Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

  4.

  TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Fabrika e Farave (kodi52000010nga ora 13:30 deri në ora  14:30

  Vendet: Fabrika e farnave, Fabrika e ushqimit të kafshve,  Agrobutrinti.

  Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

  Ferizaj

  1.

  TS 35/10[kV] Magure do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Fshatrat  (kodi: 41048002) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Fshatrat: Blinaj (një pjesë), Dorajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan(Gllanic) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.  ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit ne shtylla të reja.

  Gjilan

  1.

  TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Zhegra (kodi: 61066006) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Zhegera, Lladova, Llashtica (nje pjese), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj, Demirët  dhe Stanqiq.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, kontrollimi i vajit.

  07.06.2023

  Punime në projekte investive

  Gjakovë

  1.

  Nga TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Ura Terezive (kodi: 81000004)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

  Arsyeja:  Projekte investive,  ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve, projekti – LOT 12 -Ura e Terezive.

  Mitrovicë

  1.

  TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës  11:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

  Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorit ekzistues me të riun. 

  07.06.2023

  Punime nga pala e tretë

  Prishtinë

  1.

  NS 110/10[kV] Prishtina 2  do të ndërprehet:

  Dalja 20[kV] Normalia (Kodi: 11000081) prej orës 09:00  deri në ora 12:00

  Vendet: rr. Lec Gradica një pjesë, rr. Mbretëresha Teutë një pjesë, rr. Dr. Shpëtim Robaj një pjesë, rr. Aleks Buda një pjesë.

  Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje-daljes dhe punëve që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

  2.

  TS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

  Dalja 20kV j11 Dalja Nr 6 Pr2-Pr7 (kodi: 11000077)  nga ora 10:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Rr.Xheladin Hana, Rr.Ndue perlleshi ( një pjesë), rr.Enver Maloku (një pjesë), rr.Ukshin Kovaçica, rr.Muharrem Fejza, Naki Trade, VG Construction, Lura Property, Tregtia, F&A Inxhiniering, Iliria Bulding, NTP Premtimi, Swiss building, Famis-CO, Alko Group, NNP Bajram Hoxha dhe Mirsad Sopjani.

  Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  3.

  Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Lulishtja (kodi: 12000010) nga ora 10:00- deri në  ora 12:00

  Vendet: Rruga Fehmi Agani (një  pjesë), Banka e Lublanës OSCE,Qafa dhe Lulishtja.

  Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  4.

  Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Arbëria 2/1 (kodi: 12000037) nga ora 10:00- deri në  ora 12:00

  Vendet: Konsumatorët e rr.Ahmet Krasniqi, AKEA, AS-PROJECT, Mini Max-Arben Krasniqi, Mentor Beqiri”MAB”SH.P.K, Feim Reka “REKA COMMERCE” shpk, Bujar Berisha NSH “Vëllezërit Berisha”, Ridvan Pushkolli”Pushkolli SH.P.K” dhe A &F CONSTRUCTION.

  Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  Shumë sport në platformën Artmotion, sezoni i ri në ligat më të forta të botës sjellë shumë ekskluzivitete
  Nga Rubrika
  Lajme02 Tetor 2023
  Rreshteri Afrim Bunjaku, i cili ishte pjesëtar i Policisë së Kosovës nga viti 2001, u vra mëngjesin e 24 shtatorit pas përplasjes...
  Lajme02 Tetor 2023
  Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Igli Hasani ka deklaruar në seancën e Parlamentit shqiptar se sulmi i grupeve terroriste serbe në veri...
  Lajme02 Tetor 2023
  Ministri federal gjerman i Bujqësisë, Cem Özdemir në prag të vizitës së tij në Kosovë ka deklaruar se Kosova sërish është nën...
  Të tjera
  Lajme02 Tetor 2023
  Të dielën dyshohet se është kryer vjedhje në banesën e ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, lidhur me rastin policia...
  Lajme02 Tetor 2023
  Nënkryetari i LDK-së, Anton Quni theksoi se në fillim numri i armatimit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës numërohej në gishta, por siç...
  Lajme02 Tetor 2023
  Ish-prokurori, Sylë Hoxha, ka thënë në Pressing të T7, se pasi janë hapur hetimet për Milan Radojçiqin, ka pranuar informacione më vonë...
  Lajme02 Tetor 2023
  Lisa McClain, anëtare e Komitetit për Arsimin dhe Punën në Dhomën e Përfaqësuesve në Michigan të ShBA-së, ka thënë se Kosova që...
  Bota/Rajoni02 Tetor 2023
  Forcat ukrainase kanë arritur që me dronët kamikaz, të godasin rëndë veturat dhe pozicionet mbrojtëse të ushtrisë ruse në afërsi të Soledarit....
  Lajme02 Tetor 2023
  Drejtoresha e Klinikës Plastike ,Violeta Zatriqi, ka njoftuar të gjitha gratë të cilat janë operuar nga kanceri i gjirit mund të rikonstruktojnë...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.