Lajme

VV: Qeveria Hoti ka dështuar në aspektin e rimëkëmbjes

VV: Qeveria Hoti ka dështuar në aspektin e rimëkëmbjes
20:57 | 29 Shtator 2020

Për Lëvizjen Vetëvendosje, Qeveria “Hoti”, ka dështuar edhe në aspektin e zhvillimit ekonomik.

Yllëza Hoti, deputete e kësaj parti ka thënë për Front Online, se kjo Qeveri në përgjithësi nuk ka pasur rezultate të mira.

“Në përgjithësi qeverisja nuk është se ka pasur ndonjë rezultat të mirë të cilin munden edhe ata me e nda, duke filluar nga heqja e reciprocitetit e deri tash tek pamundësia e kalimit të Pakos për Rimëkëmbje, apo pamundësia e tyre për të implementuar Pakon e Rimëkëmbjes dhe masat që i kanë paraparë, tregon shumë për brishtësinë e kësaj Qeverie”, ka thënë ajo.

Një ndër pikat ndaj të cilat deputetja e VV-së shprehu kritika, është ajo për mosarritjen e implementimit të Pakos për Rimëkëmbjen Ekonomike.

“Nëse ndalemi tek Pakoja për Rimëkëmbje Ekonomike, specifikisht po vërehet shumë edhe në opinion që kjo Qeveri dhe ministrat zakonisht po mundohen me bart fajin tek opozita për faktin që nuk po i`u kalon Ligji, por diçka që dua të bëj të qartë dhe që po mundohemi gjatë tërë kohës me e nda me publikun është që Pakoja e Rimëkëmbjes është planifikuar për 365 milion euro teksa Ligji për Rimëkëmbje Ekonomike i cili është temë shumë e madhe e diskutimit këtyre ditëve është vetëm 42.3 milionë euro. Zbatimi kushton vetëm aq. Kjo i bie që është vetëm 11% e Pakos dhe diku 90% e Pakos mundet me u implementuar  pa u kaluar ky Ligj”, ka thënë Hoti..

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera