Lajme

Vogëlushi 6-muajsh nga Ferizaj ka nevojë për ndihmë

Vogëlushi 6-muajsh nga Ferizaj ka nevojë për ndihmë
11:39 | 25 Qershor 2020

Foshnja 6- muajshe nga Ferizaji, Nol Gavazi vuan nga sëmundja e “Ileusit”.

Për t’iu nënshtruar një operacioni atij i duhet 30 mijë euro, shumë e papërballueshme për familjen e tij.

Një ndihmë sado e vogel nga ju, do të thotë shumë për familjen dhe për këtë foshnjë. Numri kontaktues +383 44 323 496, të dhënat e bankës për ta ndihmuar i keni më poshtë.

Atdheu: Të ishte dikush tjetër në vend meje, do të reagonte shumë më keq ndaj Xhulit (VIDEO)

Të tjera