Auto

Vlera e Bitcoin është rritur me 3% gjatë 24 orëve të fundit

Vlera e Bitcoin është rritur me 3% gjatë 24 orëve të fundit
16:42 | 19 Gusht 2020

Fitimet e fundit nënkupton që çmimi i bitcoin është trefishuar që nga muaji mars, megjithë një ngadalësim ekonomik global të shkaktuar nga pandemia e koronavirusit.

Kriptovaluta ​​të tjera kanë pasqyruar fatin e bitcoin, të rritet më shumë se 100 dollarë në mars, transmeton lajmi.net.

Bitcoin mbetet një rrugë e gjatë larg rekordeve të larta prej 20,000 dollarë, të cilat arriti në fund të vitit 2017, por rikuperimi është një shenjë që kriptovaluta gjithnjë e më shumë po shihet si një pasuri e sigurt strehimore.

Gjatë kohërave të pasigurisë ekonomike, investitorët priren të kthehen në asete me një furnizim fiks, siç është ari, pasi ato nuk i nënshtrohen masave inflacioniste si lehtësimi sasior.

Furnizimi i kufizuar i bitcoin do të ketë gjithnjë 21 milion bitcoin në qarkullim, do të thotë se ai ndan veti të ngjashme dhe nganjëherë quhet “ari digjital”.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera