Kronika

Vjedhje e rëndë në Prishtinë, marrin 11 kompjuterë, tre llap-top, ipad e aparat fotografik

Vjedhje e rëndë në Prishtinë, marrin 11 kompjuterë, tre llap-top, ipad e aparat fotografik
09:18 | 07 Korrik 2020

olicia e Kosovës ka raportuar për një vjedhje të rëndë në Prishtinë.

Në raportin e Policisë bëhet e ditur se janë vjedhur 11 kompjuterë, tre llap-top, një ipad dhe një aparat fotografik.

Vjedhja është raportuar të hënën, në rrugën “Rexhep Mala” në Prishtinë, në ora 09:00.

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera