Lajme

“Vajzat e Mitrovicës” protestojnë kundër dhunës seksuale

“Vajzat e Mitrovicës” protestojnë kundër dhunës seksuale
13:32 | 17 Qershor 2020

“Vajzat e Mitrovicës” kanë organizuar një protestë paqësore pas rritjes së numrit të rasteve të dhunimeve seksuale në këtë qytet.

Kësaj proteste i është bashkuar edhe kryetari i Komunës së Mitrovicës Agim Bahtiri.

Rastet e tilla janë shpeshtuar javëve të fundit, duke ngjallur frikë në rrugë.

Policia e Kosovës ka arrestuar disa persona lidhur me këto ngjarje, por duke mbetur akoma shqetësim i madh për qytetin e Mitrovicës.

Comodita në panairin M.O.W. po shijon takimet me biznese për mundësi shkëmbimi eksperiencash, rrjetëzimi dhe bashkëpunimi

Të tjera