Auto

Twitter nuk është i sigurt se sa llogari janë hakuar

Twitter nuk është i sigurt se sa llogari janë hakuar
22:17 | 17 Korrik 2020

Hakerat kanë hyrë në sistemin e brendshëm të Twitter-it.

Pronarët e Twitter nuk janë akoma të pasigurt se sa llogari u rrezikuan në mbrëmjen e së mërkurës.

Ekipi mbështetës i kompanisë tha të enjten në mbrëmje: “Nëse llogaria juaj ishte e kyçur, kjo nuk do të thotë se kemi prova që llogaria ishte e komprometuar ose e arritshme”.

“Deri më tani, ne besojmë se vetëm një pjesë e vogël e këtyre llogarive të mbyllura ishin të komprometuar, por ende po hetojnë dhe do t’i informojnë ata që u prekën”.

Ajo tha që për ata me llogari që janë akoma të kyçura, ata duhet të jenë në gjendje të rivendosin fjalëkalimin e tyre tani.

Hakerët ishin në gjendje të hynin në sistemet e brendshme të Twitter-it për të rrëmbyer disa llogari të profilit të lartë, siç janë ato që i përkasin ish-presidentit amerikan Barack Obama, miliarderi Elon Musk, kandidati për president i SHBA Joe Biden dhe ylli i realitetit TV Kim Kardashian.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera