Bota/Rajoni

Turqia merr vendim për hapjen e testimeve për COVID-19 në të gjitha aeroportet

Turqia merr vendim për hapjen e testimeve për COVID-19 në të gjitha aeroportet
07:31 | 25 Qershor 2020

Turqia do të hapë qendra testimi për koronavirusin në aeroporte, deklaroi ministri turk i Turizmit, Mehmet Nuri Ersoy.Ai tha se synimet e turizmit “Turqia 2023” mbetën siç ishin planifikuar.

“Synimi për 75 milionë turistë dhe i të ardhurave prej 65 miliardësh dollarë për vitin 2023 do të arrihen”, theksoi Ersoy.

Ai shtoi se më shumë se 727 hotele dhe rreth 900 restorante kanë aplikuar për certifikim të turizmit të sigurt, gjë që tregon se janë marrë masa standarde për të parandaluar infeksionet nga COVID-19.Ersoy theksoi se numri i plazheve publike në dispozicion në provincën turistike jugore të vendit, Antalia do të rritet çdo vit.

Shumë sport në platformën Artmotion, sezoni i ri në ligat më të forta të botës sjellë shumë ekskluzivitete

Të tjera