[wp-story]

Infografika

Tetë shtetet e botës me më së shumti doza të shpërndara të vaksinave kundër COVID

Tetë shtetet e botës me më së shumti doza të shpërndara të vaksinave kundër COVID
14:54 | 05 Janar 2021
Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera