Lajme

Temperaturat e larta, qytetarë të shumtë po freksohen në Liqenin e Batllavës

Temperaturat e larta, qytetarë të shumtë po freksohen në Liqenin e Batllavës
17:40 | 28 Qershor 2020

Ditëve të fundit në vendin tonë po mbretërojnë temperatura të larta, derisa shumë kosovarë gjatë këtij vikendi ia mësyjnë shtetit amë.

Madje, po krijohen edhe kolona të shumta, e interesimi më i madh mbetet për Shëngjin e Durrës, pasi që janë më afër.

Por, edhe në Kosova vendet rekrative u stërmbushën përgjatë këtyre dy ditëve.

Një nga pjesët me të pëlqyera mbetet pa dyshim Liqeni i Batllavës.

Sot madje pati numër të madh qytetarësh që po gjejnë relaks, në këtë liqen, pavarësisht që numri i rasteve me COVID-19 po vazhdon të jetë goxha i madh.

Petrol Company hap pikën më të re në Orllat me super çmime për Black Friday: Diesel 1.51€ dhe Benzinë 1.38€

Të tjera