Lajme

Tahiri dhe Halil Kastrati nënshkruajnë marrëveshje për ndërtimin e 20 shtëpive

Tahiri dhe Halil Kastrati nënshkruajnë marrëveshje për ndërtimin e 20 shtëpive
17:09 | 30 Qershor 2020

Shoqata “Jetimat e Ballkanit” dhe Komuna e Vushtrrisë sot kanë nënshkruar një marrëveshje të re për ndërtimin edhe të 20 shtëpive të reja për familjes skamnore dhe të pastrehë.

Marrëveshja është nënshkruar sot zyrtarisht mes kryetarit të Komunës së Vushtrrisë Xhafer Tahiri dhe Halil Kastrati nga “Jetimat e Ballkanit”.

Ndryshe vetëm vitin e kaluar, Komuna e Vushtrrisë Bashkë me organizatën humanitare “Jetimat e Ballkanit”, në Vushtrri kanë ndërtuar 28 shtëpi si dhe kanë blerë 4 banesa për familjet e pastreha.

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Të tjera