×
Etiketë: shërimin
Kronika25 Shtator 2020
Lejan Hasani nga Mitrovica, ka lindur parakohe (në javën e 33-të) në Kliniken Obstetrike- Gjinekoligjike në QKUK, më 1 shtator të këtij viti dhe që në ditët e para të jetës së tij i është...
Lajme21 Korrik 2020
Familjarët e Dion Gashit nga Gjilani kanë kërkuar ndihmë financiare nga qytetarët për shërimin e djalit të tyre. Pesë vjeçari vuan nga sëmundja e leukemisë akute (Lymphoblastic) dhe ka nevojë për trajtim jashtë vendit. Shuma...
Lajme19 Korrik 2020
Bashkim Fazliu është aksidentuar me traktor në Brecë të Podujevës, në të cilin aksident ka mbetur i vdekur edhe nipi i tij 14 vjeçar, Gentian Fazliu. Nëse nuk sigurohen paratë për ta dërguar për operim...
Lajme14 Korrik 2020
Bashkim Fazliu është aksidentuar me traktor në Brecë të Podujevës, në të cilin aksident ka mbetur i vdekur edhe nipi i tij 14 vjeçar, Gentian Fazliu. Nëse nuk sigurohen paratë për ta dërguar për operim...
Lajme04 Korrik 2020
Alea Krasniqi është vogëlushja nga Ferizaj, e cila ka nevojë për ndihmën e të gjithëve që të shërohet nga sëmundja “Leukimia Akute Lymbhoblastic”. Për Alean e vogël, nevojitet trajtim në Turqi, andaj familjarët kërkojnë ndihmë...
Lajme04 Korrik 2020
Alea Krasniqi është vogëlushja nga Ferizaj, e cila ka nevojë për ndihmën e të gjithëve që të shërohet nga sëmundja “Leukimia Akute Lymbhoblastic”. Për Alean e vogël, nevojitet trajtim në Turqi, andaj familjarët kërkojnë ndihmë...
Lifestyle02 Korrik 2020
Edhe pse mund të ndikoj në kohën e rikuperimit dhe imunitetin ndaj sëmundjeve të ndryshme, ka ende shumë pak udhëzime klinike se njerëzit duhet të kujdesen më shumë pë ushqimin, sidomos ata që vuajnë nga...
Lajme26 Qershor 2020
Alea Krasniqi ka nevojë për ndihmën e të tjerëve për ta gjetur shërimin. Prindërit e saj po kërkojnë ndihmë në vlerë të parave që ajo të dërgohet për shërim. Llogaria bankare (IBAN) XKOS 20-14-0001832005-89 Swift...
Bota/Rajoni25 Qershor 2020
Sipas informacionit zyrtar të Ministrisë së Turizmit të Egjiptit, udhëtarët të cilët ndjejnë simptoma dhe janë testuar pozitivisht për simptomat e Coronavirusit gjatë qëndrimit të tyre në Egjipt, dhe në varësi të fotografisë klinike, do...
Lajme18 Qershor 2020
Xhirollogaria ku mund ta ndihmoni Arianin është: NLB Banka XK05 1701018501051065 Arian Krasniqi, 6 vjeçar nga Komuna e Junikut, me vendbanim në Fushë Kosovë, ka nevojë për ndihmë. Kjo për shkak që i njëjti dy...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.