Lajme

Prindërit kërkojnë ndihmë për shërimin e vogëlushes

Prindërit kërkojnë ndihmë për shërimin e vogëlushes
17:45 | 26 Qershor 2020

Alea Krasniqi ka nevojë për ndihmën e të tjerëve për ta gjetur shërimin.

Prindërit e saj po kërkojnë ndihmë në vlerë të parave që ajo të dërgohet për shërim.

Llogaria bankare (IBAN) XKOS 20-14-0001832005-89

Swift Code: TEBKXKPR

 Petrol Company  prin me çmime me të lira në derivate dhe shumë oferta të tjera

Të tjera