Lajme

Familja kërkon ndihmë për shërimin e 6-vjeçarit të diagnostikuar me Leukemi

Familja kërkon ndihmë për shërimin e 6-vjeçarit të diagnostikuar me Leukemi
12:01 | 18 Qershor 2020

Xhirollogaria ku mund ta ndihmoni Arianin është: NLB Banka XK05 1701018501051065

Arian Krasniqi, 6 vjeçar nga Komuna e Junikut, me vendbanim në Fushë Kosovë, ka nevojë për ndihmë.

Kjo për shkak që i njëjti dy ditë më parë është diagnostifikuar me leukemi akute limfoblastike.

Familja Krasniqi, ka kërkuar ndihmë për shërimin e djalit të tyre, pasi që nuk kanë mundësi që të gjitha shpenzimet t’i mbulojnë vet, përcjell Insajderi.org

Familja e tij, ka publikuar edhe xhirollogarinë bankare në rrjetin social Facebook, e po ashtu edhe dokumentet të cilat tregojnë për sëmundjen e tij./Insajderi.org

Xhirollogaria ku mund ta ndihmoni Arianin është:
NLB Banka XK05 1701018501051065

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera