Bota/Rajoni

Egjipti u paguan shërimin e turistëve që infektohen me Coronavirus gjatë pushimeve verore

Egjipti u paguan shërimin e turistëve që infektohen me Coronavirus gjatë pushimeve verore
17:00 | 25 Qershor 2020

Sipas informacionit zyrtar të Ministrisë së Turizmit të Egjiptit, udhëtarët të cilët ndjejnë simptoma dhe janë testuar pozitivisht për simptomat e Coronavirusit gjatë qëndrimit të tyre në Egjipt, dhe në varësi të fotografisë klinike, do të kujdesen menjëherë dhe në vend nga Qeveria e Egjiptit.

Pasagjerët që kanë një gjendje klinike më të butë do të kujdesen në hotelin e tyre, në një pjesë të veçantë të hotelit, të ashtuquajturën pjesë COVID-19 të hotelit.

Ndërkohë që pasagjerët që kanë një gjendje klinike më të rëndë do të shtrohen në spital sa më shpejt të jetë e mundur dhe deri në rikuperimin e plotë, shpenzimet do të përballohen nga Republika e Egjiptit.

Gjithsesi, të gjithë udhëtarët që udhëtojnë për në Egjipt do t’u kërkohet të nënshkruajnë një dokument që konfirmon se ata nuk kanë qenë në kontakt me një person të infektuar me COVID-19 në 14 ditët e fundit, dhe se ata nuk kanë përjetuar ndonjë simptomë të coronavirusit.

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera