[wp-story]

Bota/Rajoni

Stamov: Georgievski dhe Gruevski në humbjen e parë dhanë dorëheqje, Mickoski nuk mund të privilegjohet

Stamov: Georgievski dhe Gruevski në humbjen e parë dhanë dorëheqje, Mickoski nuk mund të privilegjohet
16:33 | 24 Gusht 2020

Hristijan Mickovski nuk duhet të jetë i privilegjuar para Ljupço Georgievski dhe Nikolla Gruevski që dhanë dorëheqjen pas humbjes së tyre të parë, i rekomandojnë të OBRM-PDUKM-së, nga komiteti i iniciativës. Për të shmangur përçarjet e mëtutjeshme në parti, kryetari i OBRM-PDUKM-së që nesër të mbledhë kongresin e jashtëzakonshëm, i thanë Mickoski anëtarët e partisë që kërkojnë largimin e tij.

Përpara muzeut të OBRM-PDUKM-së, ish-kryetari i komunës së Dojranit, Borçe Stamov, i kujtoi kryetarit të partisë se jo vetëm në demokracitë perëndimore, por edhe në partinë mëmë, ekziston një praktikë – ai që humb zgjedhjet jep dorëheqjen.

“Kryetarët e mëparshëm Georgievski dhe Gruevski, të cilët të dy drejtuan partinë pas më shumë se 10 vjet, ndërsa e udhëheqën atë përmes shumë fitoreve dhe sukseseve, gjatë kësaj humbjeje të parë vazhduan këtë standard. Kryetari aktual nuk ka sjellë ndonjë fitore apo sukses, dhe nuk ka asnjë arsye racionale që ai të privilegjohet para Georgievski dhe Gruevskit”, tha ish- kryetari Borçe Stamov.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera