Bota/Rajoni

‘Shpërthim’ i ri me COVID-19: 13.586 raste për 24 orë

‘Shpërthim’ i ri me COVID-19: 13.586 raste për 24 orë
10:02 | 19 Qershor 2020

India ka shënuar rritjen më të madhe ditore të infeksioneve me COVID-19.

India raportoi 13.586 raste të koronavirusit në 24 orët e kaluara, rritja më e madhe për një ditë në infeksione, raporton Cnn.

Kishte 336 vdekje të raportuara në 24 orët e kaluara, sipas Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies së Familjes.

Rastet e konfirmuara totale në vend tani janë 380.532, dhe 12.573 njerëz kanë vdekur, tregojnë shifrat e ministrisë.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera