Lajme

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?
13:41 | 19 Korrik 2021

Jemi mësuar me konceptet e auditimit financiar dhe pritjet nga raportimi për këtë proces janë të natyrës financiare. Për menaxhmentin e organizatës, e cila shërbimin kryesor apo afarizmin biznesor e zhvillon mbi infrastrukturën e teknologjisë informative, atëherë auditimi i IT është ajo çka i duhet.  Auditimi i IT zhvillon analiza dhe kryen vlerësimin e infrastrukturës harduerike dhe softuerike të organizatave private apo publike. Ky lloj auditi identifikon parakushtet për sigurinë e proceseve dhe sistemeve, rritjen e efiçencës, efektivitetit, performancës dhe disponueshmërisë së sistemit. Edhe më e rëndësishmja,  menaxhmentit i jep garanca për cilësinë dhe shpejtësinë e shërbimit.

Auditimi i IT-së përfshinë: rrjetat kompjuterike, infrastrukturën e harduerit, softuerët në shfrytëzim, sistemet e komunikimit, sigurinë e sistemeve dhe inxhinieringun social.

Gjatë procesit të auditimit, ekspertët e PBC-së zhvillojnë procedura, implementojnë, testojnë dhe vlerësojnë standardet e industrisë, në të cilat biznesi juaj operon.

Për të mësuar më shumë rreth opsionit të auditimit në IT apo për t’u konsultuar, kontaktoni personelin e PBC-së, përmes pbc[at]pbc-ks.com apo 038600200.

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera