Ekonomi

Punime në rrjet, KEDS njofton për ndërprerje të energjisë elektrike

Punime në rrjet, KEDS njofton për ndërprerje të energjisë elektrike
17:20 | 16 Qershor 2020

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërrimi i bazave të siguresave 10 [kV] dhe ndërrimi i omanit 0.4 [kV] në NS 10(20)/0.4 [kV] Canovit 1, Marevc.

2.

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10KV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, shtrëngimi i përçuesve dhe zëvendësimi i izolatorëve te dëmtuar.

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaqi (një pjesë).

Arsyeja e nderprerjes: Shtrëngimi i përçuesve dhe rregullim i konzollave në fshatin Damjan.

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhe dhe HEC-Radavci.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi i trasesë së largpërçuesit, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Bresalc, Koretishtë, Ponesh, Parallovë, Vërbicë e Zhegovcit, Kishna Poljë, Sllakovc dhe Zhegovc.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Gllame.

Mitrovicë

1.

TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 70000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: Përforcimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Punime në projekte investive

18.06.2020

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 08:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnjë, Rakenicë, Turuqicë dhe Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i Trafo- shtyllës së re, në projektin Sfeqël koperativa.

2.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Adriatik Azemi Britania Home (Kodi:15018015188)prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Adriatik Azemi Britania Home.

NS 10/0.4 kV Alban Osmani Britania Home (Kodi: 150180152231) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Alban Osmani Britania Home.

NS 10/0.4 kV Bali Kabashi ,,Cima “(Kodi: 15018015237) prejorës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Bali Kabashi ,,Cima”.

NS 10/0.4 kV Cima (Kodi: 15018015236) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Cima.

NS 10/0.4 kV Lulzim Tafa ,,Model Slovenija (Kodi: 15018015248) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Lulzim Tafa ,,Model Slovenia”.

NS 10/0.4 kV Scan Color (Kodi: 10000004041) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Scan Color.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 08:30-09:00 si dhe nga 16:00-16:30

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, 2 dhe 3, Konushefci 1 dhe 2, Burica, Gllaminku dhe Llapashtica e Ulët.

TS.10/04kV Sekiraqa 3 (kodi: 14000009078) prej orës 08:30 deri në ora 16:30.

Vendet:TS Sekiraqa 3.

Arsyeja: Shtrirja e përçuesit në largpërçuesin e ri 10(20) kV me elemente përcjellëse të Projektit “Sekiraqa 3 ” LOT 7.

Gjakovë

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Elektrom-Deva (kodi: 81000003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Kyçja e TS – Pompa Shehu në rrjetin kabllovik dhe demontimi i rrjetit ajror.

PS.

Ju lutemi na dërgoni linkun e publikimit të njoftimeve në portalin tuaj.

Faleminderit për bashkëpunimin.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera