Lajme

Prokuroria e Pejës, sekuestron një furgon Mercedes

Prokuroria e Pejës, sekuestron një furgon Mercedes
11:53 | 16 Qershor 2020

Prokuroria e Pejës, sekuestron një furgon Mercedes dhe dru ahu

Prokuroria e Shtetit ka njoftuar se gjatë njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur gjashtëdhjetetetë (68) aktakuza kundër shtatëdhjeteshtatë (77) personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, Prokurori i Shtetit gjatë 24 orëve të fundit njofton se ka ndaluar për 48 orë dhjetë (10) persona, si dhe ka bërë pesë kërkesa për caktimin e paraburgimit të nëntë (9) personave.

Ndërsa bëhet e ditur se Prokuroria e Pejës ka sekuestruar një furgon të markës Mercedes, ngjyrë e hirit dhe masës drusore, dru zjarri të llojit AHU, të pa

damkuara dhe pa leje transporti në sasi prej 1.80 m³, të cilat dyshohen të jenë përdorur apo përfituar përmes veprës penale.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera