Lajme

Çmime më të lira të naftës dhe oferta fantastike në Petrol Company

Çmime më të lira të naftës dhe oferta fantastike në Petrol Company
12:55 | 02 Gusht 2022

Kompania e derivateve Petrol Company, vazhdon me ofertat e saj të pa ndalshme. Përveq çmimeve më të lira në derivate, Petrol Company në vazhdimësi bën oferta edhe në restorantet e saj “Be Happy”.

Në pikën e Petrol Company në Bresje, aktualisht mund të përfitoni nga oferta, ku nëse furnizoheni me 20 litra derivate do të fitoni një KAFE GRATIS, ndërsa nëse furnizoheni me 50 litra derivate, fitoni një HAMBURGER GRATIS. Por nga sot kjo kompani del edhe me një super ofertë të re në restaurantet e saj.

Nëse ushqehesh me një hamburger do të fitoni një tjetër GRATIS, si dhe nëse merrni një picë do të fitoni edhe një tjetër GRATIS. Kjo ofertë vlenë në 4 pika të restauranteve “Be Happy”, të cilat gjenden në pikat e Petrol Company në: Fushë Kosovë, Bresje, Çagllavicë dhe Preoc.

Si duket, Petrol Company ka marrur edhe zemrat e mërgimtrëve, pasi që shumë shpesh shohim edhe video të klientëve të saj të cilët shprehen mëse të kënaqur me cilesinë dhe shërbimin e kësaj kompanie, videot e të cilëve mund ti ndqini në rrjetin social facebook të Petrol Company.

 

Përfito FALAS një pushim për çift në Budva

Të tjera