Kronika

Policia e Kosovës po vazhdon aktivitet në javën e sigurisë rrugore

Policia e Kosovës po vazhdon aktivitet në javën e sigurisë rrugore
16:29 | 22 Shtator 2020

Policia e Kosovës edhe sot ka vazhduar me aktivitet e saj përmes njësive të trafikut, ku në bashkëpunim me shumë qytetarë është dukje ju shpjeguar të drejtat dhe detyrimet që kanë si pjesëmarrës në trafik.

Java e sigurisë rrugore është duke u shënuar me shumë aktivitete në të gjitha qytetet e Kosovës dhe është premtuar se edhe në të armët ky aktivitet të bëhet tradicional.

Javën e Sigurisë Rrugore e kanë hapur Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi dhe drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, të cilët edhe kanë nënshkruar betimin “Nënshkruaj betimin, shpëto jetë”.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera