Bota/Rajoni

Paralajmëron OBSH: Përgatituni për valën e dytë të Koronavirusit

Paralajmëron OBSH: Përgatituni për valën e dytë të Koronavirusit
15:08 | 25 Qershor 2020

Hans Kluge, drejtor rajonal i OBSH për Europën deklaroi se në të gjithë Kontinentin Europian numërohen deri tani 2.5 milionë raste koronavirusi.

“Megjithëse ka një përqindje në rënie të infeksioneve globale në krahasim me fillimin e vitit, ende ka pothuajse 20 mijë raste të reja dhe mbi 700 vdekje çdo ditë nga infeksioni i koronavirusit” – tha Kluge

Hans Kluge tha gjithashtu se “Ne jemi akoma në valën e parë, por duhet të përgatitemi për vjeshtën, kur do të arrijnë ndikimet sezonale virologjike dhe pulmonare. Koronavuris – tha ai – qarkullon akoma në mënyrë aktive, dhe ne nuk kemi ende ilaçe dhe vaksina specifike efektive.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera