Bota/Rajoni

OSBE: Deri në orën 14:00 kanë votuar mbi 33 për qind e votuesve

OSBE: Deri në orën 14:00 kanë votuar mbi 33 për qind e votuesve
15:13 | 21 Qershor 2020

Sot po mbahen zgjedhjet parlamentare në Serbi.

Procesi i votimit është lejuar që të zhvillohet edhe në Kosovë për qytetarët serb.

Deri në orën 14:00 sipas Organizatës për Bashkëpunim dhe Siguri në Evropë (OSBE), e cila po i monitoron këto zgjedhje në Kosovë kanë votuar 32 mijë e 61 votues.

Shprehur në përqindje kanë votuar 33.63 përqind e qytetarëve serb.

Kështu deklaroi zëdhënësi i OSBE-së Jeff Bieley.

Filloi aplikimi për gjeneratën e 10-të të KEDS Academy për nxënës dhe studentë të rinj

Të tjera