Bota/Rajoni

Opinion i Venecias, Meta reagon sërish: I vendosur për të qenë gjithmonë bashkëpunues

Opinion i Venecias, Meta reagon sërish: I vendosur për të qenë gjithmonë bashkëpunues
18:26 | 26 Qershor 2020

Presidenti Meta me anë të një statusi në Facebook i është rikthyer opinionit të Komisionit të Venecias për situatën e ngritjes së Gjykatës Kushtetuese.

Sipas Metës ai është i vendosur për të qenë gjithmonë bashkëpunues me të gjitha institucionet, siç kam qenë përherë, në mënyrë që në Shqipëri reforma në drejtësi të fitojë shpejtësinë e humbur dhe njëkohësisht të rifitojë besimin e qytetarëve.

Reagimi i Metës:

I vendosur për të qenë gjithmonë bashkëpunues me të gjitha institucionet, siç kam qenë përherë, në mënyrë që në Shqipëri reforma në drejtësi të fitojë shpejtësinë e humbur dhe njëkohësisht të rifitojë besimin e qytetarëve.

Implementimi i rekomandimeve të Komisionit të Venecias është e vetmja rrugë për të ecur përpara.

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera