Lajme

Nga nesër në Prishtinë fillon regjistrimi i fëmijëve në çerdhe

Nga nesër në Prishtinë fillon regjistrimi i fëmijëve në çerdhe
20:12 | 21 Qershor 2020

Komuna e Prishtinës ka hapur konkursin për regjistrimin e fëmijëve në çerdhet publike për vitin 2020-2021.

Kryetari i Prishtinës, ka publikuar konkursin në faqen e tij në Facebook, që nga nesër, 22 qershor, fillon regjistrimi i fëmijëve.

Regjistrimi i fëmijëve në institucionet parashkollore publike të Prishtinës do të fillojë nga dita e nesërme dhe do të zgjasë deri më 6 korrik.

https://www.facebook.com/ShpendAhmetii/posts/3057534077649752

NimiTV ofron 30% zbritje për Black Friday

Të tjera