[wp-story]

Front TV

Nënkryetari i Prishtinës tregon se a do të futet Prishtina në karantinë

Nënkryetari i Prishtinës tregon se a do të futet Prishtina në karantinë
19:48 | 18 Qershor 2020

I pyetur se a do të futet Komuna e Prishtinës në karantinë për shkak të numrit të madh të rasteve me Coronavirus, nënkryetari i Prishtinës, Muhedin Nushi, tha se për këtë vendos Qeveria e Kosovës.

Por ai tha se nuk janë pro rikthimit të situatës për shkak të situatës ekonomike.

Këto janë lagjet dhe çerdhet e Prishtinës me Coronavirus, nënkryetari propozon strategjinë

“Komuna e Prishtinës nuk vendos për futjen e masës në karatinë, këto masa i aplikon Qeveria e Republikës së Kosovës prandaj ne nuk jemi për rikthim në situatën paraprake duke pasur parasysh edhe situatën me biznese respektivisht situatën ekonomike shumë të rënduar në komunën tonë”, tha Nushi për Front Online.

 

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera