Lajme

Në Spitalin e Gjakovës po trajtohen 15 pacientë me Covid-19

Në Spitalin e Gjakovës po trajtohen 15 pacientë me Covid-19
19:10 | 06 Korrik 2020

Në Spitalin e Përgjithshëm në Gjakovë.

Sipas raportit 24 orësh nga Reparti i Infektives, janë të hospitalizuar 20 pacientë, prej tyre 15 me Covid-19.

Në pritje të rezultatit janë pesë pacientë, ndërsa duke u trajtuar janë edhe katër raste me oksigjen.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera