Lajme

Në Spitalin e Ferizajt 110 shtretër për rastet me COVID-19

Në Spitalin e Ferizajt 110 shtretër për rastet me COVID-19
12:19 | 06 Gusht 2020

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka vizituar sot spitalin e Ferizajt ku është informuar nga stafi për kapacitetet e spitalit lidhur me trajtimin e koronavirusit.

“110 shtretër është kapaciteti i këtij spitali”, ka bërë të ditur drejtori i spitalit, Jeton Zeqiri, duke folur edhe për zgjerimin e hapësirave të këtij spitali.

“Ne nuk kemi mjekim intensiv qendror andaj në emergjencë e kemi bërë improvizimin dhe kyqjen me oksigjen”, tha Zeqiri.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera