Bota/Rajoni

Në Guci kryetari i Kuvendit dhe nënkryetari i Komunës nga radhët e shqiptarëve

Në Guci kryetari i Kuvendit dhe nënkryetari i Komunës nga radhët e shqiptarëve
13:57 | 15 Shtator 2020

Në takimin e subjekteve politike të komunës së Gucisë bëhet e ditur se u dakorduan që të krijohen organet e reja të pushtetit komunal bazuar në rezultatet e zgjedhjeve të fundit. Bartëse të pushteti për komunën e Gucisë do të jenë Koalicionit Shqiptarë, Partia së Gjukanoviqit dhe Partia Boshnjakeve.

Ndër të tjera vlen të theksohet se kryetari i Kuvendit dhe nënkryetari i Komunës do jenë nga radhët e shqiptarëve.

Kryetare e Komunës do të jetë përsëri Anella Çekiq, nga partia e Gjukanoviq, që ka 11 këshilltarë në kuvendin komunal të Gucisë, ndërkaq subjektet politike shqiptare të bashkuara kanë 7 këshilltarë, raporton portali Plava e Gucia Sot.

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera