Lajme

Përfito FALAS një pushim për çift në Budva

Përfito FALAS një pushim për çift në Budva
12:01 | 09 Gusht 2021

A don me kalu një vikend falas në Budva me personin ma t’dashur që e ki? Atëherë, mund të bëhesh pjesë e lojës shpërblyese të organizuar nga IBAS dhe të hysh në garë për të fituar këtë pushim.

Ky nuk është shpërblimi i vetëm, sepse IBAS për klientët e tij po dhuron edhe dy shpërblime tjera me nga 100 euro dhe shtatë shpërblime me nga 30 euro.Qysh me marr pjesë në lojë?

Në momentin e realizimit të pagesave me IBAS në vlerë 20 euro e tutje, ju bëheni në mënyrë automatike pjesë e lojës shpërblyese. Pagesat mund t’i realizoni në institucione dhe biznese të cilat kanë marrëveshje me IBAS.

Nëse ende nuk e ke bërë, duhet ta shkarkosh aplikacionin IBAS në App Store apo në Play Store, të hapësh dhe verifikosh llogarinë tënde, si dhe të realizosh pagesa.

Loja shpërblyese është e hapur deri më 10 shtator 2021. Fituesit do të përzgjidhen më 15.09.2021.

Vetëm 60 euro kap ofertën Al Inclusive të “Sharr Travel” në Aqua Fafa

Të tjera