Lajme

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe në restorantet e saj Be Happy 

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe në restorantet e saj Be Happy 
14:34 | 25 Nëntor 2021

Kompania e derivateve “Petrol Company” vjen me çmime shumë të ulta në derivate si dhe super oferta në të gjitha pikat e restorantëve të saj “Be Happy Restaurant”.

Sipas saj, me rastin e Black Friday, festën e 28 Nëntorit si dhe 32 vjetorin e kompanisë “Petrol Company” në të gjitha pikat e saj del me këto super çmime: Diesel 1.16 euro dhe Benzin për vetëm 1.17 euro, çmime të cilat do të zgjasin për 4 ditë rresht, duke filluar nga data 25 nëntor deri me 28 nëntor. Po në këto data vlejnë edhe ofertat e Be Happy Restaurant.

Andaj nuk keni se çka prisni, funizohuni me derivate cilësore me çmime extrem të ulta dhe vizitoni Be Happy Restaurant për ushqim shumë të veçantë me super oferta.

Shumë sport në platformën Artmotion, sezoni i ri në ligat më të forta të botës sjellë shumë ekskluzivitete

Të tjera